info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

NOVO: INTERSAND: PESEK ZA MAČKE ODOUR LOCK CALMING BREEZE

Šifra: INT008


Pesek za mačke z izjemno vpojnostjo in posebno tehnologijo zaklepanja neprijetnih vonjav.
  • Ultra premium kvaliteta-pesek za mačke ki tvori ekstra trde grude
  • Odour Lock patent: izničuje neprijetne vonjave kar do 40 dni
  • Ob stiku z vlago sprošča prijeten svež vonj
  • Se ne lepi na tačke
  • Hitro tvori grude
  • Se ne praši
  • Traja dlje časa
  • Pakiranje:12 kg

Pošlji povpraševanje
INTERSAND: Pesek za mačke Odour Lock

Optimalna kontrola neprijetnih vonjav več kot 40 dni.
Ne škoduje respiratornemu sistemu ljudi in mačk.
Hitro in enostavno čiščenje v okolju, kjer biva več mačk.
Prijeten vonj se aktivira ob stiku z vlago.
Preizkušen s strani veterinarjev.

Mačje stranišče brez amonijaka

Zahvaljujoč patentirani tehnologiji OdourLock pesek nevtralizira tvorbo amonijaka in na edinstven način preprečuje neprijetne vonjave urina in iztrebkov. Mačji urin sam po sebi ne vsebuje amonijaka, le ta pa nastane ob stiku urina s kisikom, posledično pa pride do razvoja bakterij. Tvorba amonijaka povzroča neprijetne vonjave. Naša tehnologija nevtraliziranja neprijetnih vonjav se aktivira ob stiku z urinom in deluje več kot 40 dni. OdourLock je odličen za okolje v katerem biva več mačk: za optimalno čistočo in veselje vaših mačk enkrat dnevno počistite stranišče.

Ultra vpojen pesek

OdourLock pesek je narejen iz 100 % čiste naravne gline, natrijevega bentonita. Ta mineral, ki je bistveni del naše ekskluzivne formule je pridobljen neposredno iz rudnikov v Wyomingu. Posebno pozornost namenjamo njegovemu pridobivanju in predelavi, saj želimo zagotoviti najboljšo možno kvaliteto ob hkratnem spoštovanju okolja. Velika kapaciteta in hitra vpojnost našega peska omogočata nastanek manjših in bolj čvrstih grudic, kar močno olajša vsakodnevno čiščenje in vzdrževanje higiene. OdourLock lahko vpije kar do 6-kratno količino svoje teže. Ker ustvari manj odpadkov, traja dlje kakor konkurenčni izdelki in vas zato stane manj. Z njegovo uporabo lahko letno količino porabljenega peska zmanjšate za kar do 45 %!

Čisto, zdravo okolje brez prahu

Zahvaljujoč najsodobnejšim proizvodnim procesom, vam ponujamo pesek, ki se ne praši, kar je primernejše za vse mačke, še posebej dobro pa se obnese pri tistih mačkah in lastnikih mačk, ki trpijo zaradi astme ali alergije na prah. Zaradi svoje edinstvene formule, ki temelji na glini, je pesek mehak in mačke ga naravnost obožujejo.
Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane