Forza10

Linija hrane Forza10 Active za mačke je primerna kot prehranski instrument med konvencionalnim zdravljenjem intolerance na hrano in / ali alergijami ali drugimi dejavniki, ki jih je ugotovil vaš veterinar; proti akutnim, kroničnim ali ponavljajočim se vnetnim procesom, ki so usmerjeni na določen organ. Za celotno linijo je značilna uporaba morskih rib kot edinega vira beljakovin, riža ali krompirja kot edinega vira ogljikovih hidratov, ribjega olja kot dragocenega vira Omega3 maščobnih kislin. Za prehransko formulo je značilna prisotnost tablet v obliki srca, ki vsebujejo dragocene naravne aktivne sestavine, in so hladno proizvedene s patentirano tehnologijo SANYpet FORZA10, ki zagotavlja maksimalno učinkovitost.

4 Osnovna načela

Izločen je katerikoli možni vir oksitetraciklina, ki ga je Sergio Canello dokazal kot najpogostejši vzrok vnetja pri psih in mačkah. Ta antibiotik je zakonito in široko uporabljen v intenzivnem kmetovanju a lahko postane nepredvidljivo strupen, če se njegovi ostanki vežejo na kostno tkivo, zlasti pri piščancih. Vse sestavine živil, ki vsebujejo kosti intenzivno gojenih živali, lahko vsebujejo ta toksin in so lahko vzrok za številne patologije **;
  • Uporaba posebnih zdravilnih rastlin, izbranih zaradi njihovih protitoksičnih, antioksidativnih in imunomodulirajočih lastnosti (ker je imunski sistem pogosto izčrpan zaradi toksičnosti oksitetraciklina, kot tudi drugih onesnaževalcev okolja)
  • Uporaba specifičnih količin maščobnih kislin omega-3 (pogosto pomanjkanje v večini hrane za hišne živali) za ponovno vzpostavitev pravilnega razmerja Omega-3: Omega-6 maščobnih kislin.
  • Uporaba slanika ali sardonov, majhnih pelagičnih rib, ki obidejo nevarnost kontaminacije s težkimi kovinami in so prosto ulovljene v oceanu.
  •   Poleg tega se slaniki in sardoni predelajo v celoti, kar je odličen vir beljakovin z najvišjo biološko vrednostjo, za katero je značilna optimalna prebavljivost in odsotnost oksitetraciklinskih ostankov.

* Znanost o perutnini: citotoksični učinki ostankov oksitetraciklina v kosteh pitanih piščancev po terapevtskem peroralnem dajanju formulacije vode.

** JBMT "Journal of Biochemical and Molecular Toxicology”: toksikološke posledice in vnetni odziv v človeških limfocitih, ki so bili izpostavljeni oksitetraciklinu.


Aktivne prednosti linije

Visokokakovostne surovine, ki se jih sistematično nadzoruje (več kot 5000 kontrol letno), brez kemičnih in farmakoloških toksičnih ostankov, zlasti tistih, ki izhajajo iz oksitetraciklina, ki smo ga opredelili kot glavni vzrok vnetij in celične apoptoze.

Beljakovine z enim izvorom: majhne pelagične ribe (slaniki ali divje sardele).

Ogljikovi hidrati z enim samim izvorom: riž (z izjemo Canine Dermo Active in Canine Renal Active, ki vsebujeta krompir, in Feline Renal Active, ki vsebuje koruzo).

Kratek seznam vsebovanih sestavin, da se omeji tveganje za morebitno neprenašanje hrane in razne alergije.

Visoka naravna vsebnost omega-3: te maščobne kisline so temeljne zaradi svojih protivnetnih lastnosti ter sposobnosti, da ohranijo celično rast pod nadzorom (še posebej uporabno v primeru maščobnih celic) in ohranijo elastičnost celičnih membran. Bistveno zmanjšajo tveganje za odvečno maščobo in zmanjšajo pogostnost lezij na elastičnih tkivih (kot so ligamentne solze, izpahi, zvini, medvretenčne diske, težave pri rojstvu).

Vstavitev izbranih rastlinskih izvlečkov, od katerih je vsak posebej raziskan v oddelku za raziskave in razvoj družbe SANYpet, zaradi učinkov protitoksičnosti, antioksidantov in imunomoduliranja.

Te koristne lastnosti pomagajo obnoviti zdravje vaše živali, tako da uravnavajo imunski sistem, ki ga vsakodnevno napadajo onesnaževalci okolja, ki spremenijo obrambne mehanizme.


Zakaj izbrati Active Line?

  • Naši briketi iz linije Active poleg ulovljenih divjih rib (beljakovine z visoko kakovostjo) vsebujejo tudi riž ali krompir, ki veljata kot hipoalergen vir ogljikovih hidratov ter ribje olje, ki je naravno bogato z Omega-3 maščobnimi kislinami.

  • Ta prehrana je obogatena tudi s posebnimi srčastimi tabletami, ki vsebujejo posebne naravne ekstrakte, pomešane z drobtinami v razmerju 7%.

  • Zahvaljujoč naši patentirani tehnologiji AFS (Active Fresh System) so te tablete hladno stisnjene, da se ohrani učinkovitost rastlinskih izvlečkov v njih.


Več izdelkov kmalu!

Iz naše ponudbe

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane