info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Oasy Grain Free

Oasy Grain Free je linija hrane za pasje ljubljenčke, ki ne vsebuje žit. Visok delež mesa (najmanj 50 % celotne sestave predstavljajo sestavine živalskega porekla) zagotavlja odličen okus in visoko prebavljivost. Še posebno je primerna za pse, ki so občutljivi na prisotnost žit v njihovi prehrani. Dodatek jabolka v hrani poskrbi za alternativni vir vlaknin, ki pripomorejo k boljši prebavi. Linija je hkrati tudi monoproteinska, saj vsaka hrana vsebuje izključno en vir skrbno izbranih živalskih beljakovin: ribe, jagnjetino ali purana. 

Vsi Oasy Grain Free izdelki so ustvarjeni iz premišljeno izbranih sestavin, so brez gensko spremenjenih organizmov (GSO), ne vsebujejo soje, glutena, umetnih arom in barvil ter so živalim prijazni izdelki (cruelty - free). Proizvedeni so s posebnih postopkom, ki se imenuje 'Fresh Meat Injection System'**Kaj je Fresh meat injection system?
Eksluzivna tehnologija, s pomočjo katere beljakovine iz svežega mesa ohranijo visoko biološko vrednost, vsebnost prostih radikalov v maščobah je nižja, vitamini pa se bolje ohranijo.
Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane