info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Dolina Noteci


Hrana Dolina Noteci mokra hrana za pse je sestavljena iz najboljših sestavin ter svežega sadja in zelenjave lokalnih pridelovalcev. Narejena je brez umetnih ojačevalcev okusa in umetnih arom ter vsebuje le dragocene dodatke, ki dopolnjujejo prehrano vsakega psa: zdrava olja, zelenjavo in sadje, ki zagotavljajo potrebne vitamine ter različna zelišča, prilagojena individualnim potrebam živali. 

Hrana, pripravljena s strani strokovnjakov za prehrano živali, predstavlja uravnotežen in popoln obrok za vašega ljubljenčka ter je razvita v skladu s sodobnimi priporočili o pasji prehrani. Vsebnost mineralov in vitaminov v hrani je popolnoma uravnotežena in zagotavlja celostno podporo pasjemu organizmu. Zahvaljujoč skrbno izbranim sestavinam, prebavljivost beljakovin doseže 90-95%, skupna vsebnost maščob v živilih pa ne presega 10%. 

Dolina Noteci Perfect Care je linija dietne mokre hrane za pse brez glutena. Predstavlja uravnotežen in popoln obrok za vašega ljubljenčka, ter je razvita v skladu s sodobnimi priporočili o pasji prehrani. 
Hrana je sestavljena tako, da z dodatkom prebiotikov pomaga živali pri dvigovanju odpornosti. Vsebuje tudi lososovo olje (razen izdelek Weight Reduction), ki je bogat vir Omega-3 in Omega-6 maščobnih kislin  ter laneno olje (razen izdelek Allergy), ki je prav tako bogat vir teh esencialnih maščobnih kislin, vitamina E in številnih protivnetnih bioloških sestavin.

Vsak posamezen izdelek v tej liniji je narejen za živali, ki se soočajo s specifičnim zdravstvenim problemom: 
  • Weight Reduction  je formula za znižanje in lažje vzdrževanje telesne teže pri psih;
  • Skin Support pomaga pri obnovi kože, ter pripomore k bolj zdravi koži in svetleči dlaki;
  • Recovery nudi podporo organizmu med okrevanjem po operacijah ali pri podhranjenosti;
  • Intestinal spodbujaja obnavljanje črevesne mikroflore ter podpira naravno zaščito in imunološke procese v črevesju;
  • Allergy zadovolji vse potrebe občutljivih psov, ki so nagnjeni k alergijam.

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane