info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Aktualne novice

Organski prehranski dodatki Pokusa
25.08.2020

Pokusa je vodilno podjetje na področju prehranskih dodatkov za pse in muce na poljskem tržišču. Njihovi produkti so 100% organski, za njihovo pripravo pa uporabljajo sestavine najvišje kakovosti, kakršne se uporabljajo v humani prehrambeni industriji. 
Vsi prehranski dodatki Pokusa, ki jih najdete na naši spletni strani, so plod temeljitih raziskav ter sodelovanja veterinarjev, lastnikov in vzrediteljev psov in mačk. 

Pokusini dodatki temeljijo izključno na naravnih sestavinah in so odlična alternativa dodatkom, ki temeljijo na kemičnih substancah. 
Ponujajo tudi nekatere prehranske dodatke, ki so popolna novost na slovenskem tržišču, kot sta na primer dodatka Reproductal+ ter Lactovital, katerih se bodo še posebno razveselili vsi vzreditelji. Ali pa Urine Max - tabletke, ki zakisljujejo urin in na ta način preprečujejo vnetja sečil. 
V širokem naboru boste našli tudi prehranske dodatke za podporo sklepom in kostem, dodatke za izboljšanje kvalitete dlake in kože, naravne tabletke za pomiritev, multivitaminski kompleks, probiotike in dodatke k surovi prehrani psov. 

GreenLine
ChondroLine


Diamon
dCoat

Breeding Line

Raw Diet Line
Več informacij o izdelkih: klik

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane