Vetocanis ovratnica proti parazitom za pse 20-40kgVetocanis je ovratnica za pse, ki zanesljivo odganja bolhe, klope in komarje.
  • Ovratnica proti bolham, klopom in komarjem
  • Za pse 20-40kg
  • Nudi učinkovito zaščito proti klopom, komarjem in bolham 3 mesece

Pošlji povpraševanje
Insect repellent Large Dog Collar

Insect repellent Large Dog Collar je ovratnica za pse, ki odganja bolhe, klope in komarje. Ovratnica je dolga 65 cm.

Psu se okoli vratu ohlapno pripne ena ovratnica. Odvečni del ovratnice se odreže. Vonj ovratnice psu ne škoduje. Učinkovati začne takoj. Psa ščiti pred zajedalci 3 mesece.  Po izteku tega časa se ovratnico lahko zamenja za novo. Če se na koži psa pojavijo simptomi draženja, je potrebno ovratnico odstraniti dokler simptomi ne izginejo. Če simptomi ne izzvenijo, se posvetujte z veterinarjem. V primeru preobčutljivosti kot repelent uporabite drug izdelek. Ovratnice se ne sme uporabljati na bolnih ali okrevajočih ter pri brejih ali doječih živalih.

Ovratnico shranjujte pri sobni temperaturi, v originalni embalaži. Ovratnico se iz embalaže vzame tik pred uporabo. Izrabljeno ovratnico in embalažo je potrebno odstraniti po lokalnih predpisih.

Ovratnice se ne sme uporabljati za namene, ki niso predpisani.

Preprečiti je potrebno, da z ovratnico ne pridejo v stik otroci. Preprečiti je potrebno stik s kožo – uporabljati zaščitne rokavice. Po uporabi je potrebno temeljito umiti roke. Med uporabo ne jesti, piti in ne kaditi.

Preprečiti stik s kožo in očmi. Po uporabi temeljito operite roke. Prazno embalažo odstranite v skladu s predpisi. Ne odlagajte v okolje.

Za podrobnejše informacije o proizvodu kontaktirajte dobavitelja.

Vsebuje aktivno snov: olje sivke 15 g/l, margoza ekstrakt 20 g/l

EUH208: Vsebuje 2-etilheksil difenil fosfit, linalol, olje sivke. Lahko povzroči alergijski odziv.Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane