Vetocanis Spot-On za mačkePipeta z repelentom, ki mačko pomaga zaščititi pred klopi, bolhami in komarji.
  • Sredstvo proti bolham, klopom in komarjem
  • Za mačke starejše od 3 mesecev
  • Vsebuje rastlinsko esenco, ki odvrača žuželke in pršice
  • Zaščita je učinkovita v 24 do 48 urah in traja en mesec
  • 0,6 ml pipete


Pošlji povpraševanje

Insect repellents Cat Drops

Vsebina: 1 pipeta (0,6 ml)

Insect repellents Cat Drops je tekoče sredstvo v pipeti, ki učinkovito odganja bolhe, komarje in klope. Uporablja se lahko za mačke, ki so starejše od 3 mesecev. Sredstvo začne učinkovati v 24h do 48h in ostane učinkovito 1 mesec.

Razgrnite dlako in vsebino pipete nanesite neposredno na kožo mačke na predelu vratu na tri različna mesta.  Vsebino pipete (0,6ml) morate popolnoma izprazniti. Naslednji odmerek lahko ponovite čez 1 teden od prvega nanosa. Ne božajte mačke na mestih, kamor ste nanesli sredstvo.
Če se na koži živali pojavijo simptomi draženja, sredstvo prenehajte uporabljati. Če simptomi ne izzvenijo, se posvetujte z veterinarjem. V primeru preobčutljivosti kot repelent uporabite drug izdelek.

Hraniti ločeno od hrane, pijače in krmil. Hraniti izven dosega otrok. Med uporabo ne jesti in ne piti. Hraniti samo v izvirni posodi.

Za zunanjo uporabo. Po uporabi umijte roke. Preprečite stik s kožo in očmi. Zaščitite pred viri vžiga. Med uporabo ne kaditi. V primeru stika z očmi, jih sperite z obilo tekoče vode in se posvetujte z zdravnikom. Prazno embalažo varno odstranite.

Vsebuje aktivno snov: geraniol 0,1 g/l (0,06 mg v 0,6 ml pipeti).

EUH208  Vsebuje Geraniol. Lahko povzroči alergijski odziv.Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane