Vetocanis Spot-On za srednje velike pse 10-20kgPipeta s kapljicami, ki vašega psa pomagajo zaščititi pred bolhami, klopi in komarji.
  • Sredstvo proti bolham, klopom in komarjem
  • Za pse med 10 in 20 kg
  • Ne vpliva na voh vašega psa
  • Zaščita je učinkovita v 24 do 48 urah in traja en mesec
  • Vsebina: 1 pipeta (1x2ml)

Pošlji povpraševanje

Insect Repellent Drops Medium Dog

Insect repellents drops  je tekoče sredstvo v pipeti, ki učinkovito odganja bolhe, komarje in klope. Uporablja se lahko za pse, ki so težki od 10 kg do 20 kg. Sredstvo začne učinkovati v 24h do 48h in učinkuje 1 mesec.

Razgrnite dlako in vsebino pipete nanesite neposredno na kožo psa na tri različna mesta (predel vratu, med rameni, predel repa).  Vsebino pipete (2 ml) morate popolnoma izprazniti. Naslednji odmerek lahko ponovite čez 1 teden od prvega nanosa. Ne božajte psa na mestih, kamor ste nanesli sredstvo.

Če se na koži živali pojavijo simptomi draženja, sredstvo prenehajte uporabljati. Če simptomi ne izzvenijo, se posvetujte z veterinarjem. V primeru preobčutljivosti kot repelent uporabite drug izdelek.

Hraniti ločeno od hrane, pijače in krmil. Hraniti izven dosega otrok. Med uporabo ne jesti in ne piti. Hraniti samo v izvirni posodi.

Za zunanjo uporabo. Po uporabi umijte roke. Preprečite stik s kožo in očmi. Zaščitite pred viri vžiga. Med uporabo ne kadite. V primeru stika z očmi, jih sperite z obilo tekoče vode in se posvetujte z zdravnikom. Prazno embalažo varno odstranite.

Vsebuje aktivno snov: geraniol 0,1 g/l (0,2 mg v 2 ml pipeti).

EUH208  Vsebuje geraniol. Lahko povzroči alergijski odziv.
Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane