info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Vitalveto sprej za prostor 500 mlVitalveto pršilo za prostor - 500 ml.
  • Za zaščito doma in okolice pred bolhami, klopi in komarji
  • Ne pušča madežev
  • Za pesjake, pasje ute, preproge, talne obloge,...
  • Ne nanašamo na živali ali rastline!

Pošlji povpraševanje
VITALVETO Sprej za prostor 500ml

Sredstvo, ki z različnih površin učinkovito odganja ter uničuje klope, bolhe in komarje. Uporablja se za pasje ute, košare, odeje, preproge, itison, parket, talne obloge, itd. Ne pušča madežev. Ne sme se uporabljati na usnjenih površinah. Ni za zunanjo uporabo!

Eno pakiranje zadošča za 140m2.

Preprečite stik s kožo in očmi. Med delom ne kadite. Sredstva ne nanašajte direktno na živali ali rastline. V primeru zaužitja poiščite zdravniško pomoč in pokažite etiketo. Uporabljajte le v dobro prezračevanih prostorih. Prostor naj se zrači toliko časa, da se tretirane površine posušijo. Po uporabi roke dobro umijte z vodo in milom. Pred nanašanjem sredstva na površino odstranite domače živali, pokrijte hrano, posodo, rastline, pohištvo oz. površine, ki jih ne želite čistiti. Ugasnite črpalke na akvariju in akvarij zaščitite. Živali ne smejo priti v stik s površino, dokler le ta ni posušena. Ne nanašajte hrane in surovin na površine, dokler le te niso temeljito očiščene z vodo.

Nevarno: Zelo lahko vnetljiv aerosol. Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Vsebuje Permetrin (ISO). Lahko povzroči alergijski odziv. Če je potreben zdravniški nasvet, s seboj vzemite embalažo ali etiketo proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Pred uporabo preberite etiketo. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Preprečiti sproščanje v okolje. Prestreči razlito tekočino. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Odstraniti vsebino/posodo na mesta, ki so namenjena zbiranju nevarnih ali posebnih odpadkov.

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane