info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Vitalveto sprej za pse 150 mlVitalveto sprej za pse - 150 ml.
  • Ščiti pred klopi in bolhami
  • Odganja in uničuje bolhe
  • Insekticidni sprej
  • Preprosta uporaba

Pošlji povpraševanje
Vitalveto sprej za pse 150 ml

Vitalveto sprej za pse je raztopina v razpršilu za pse. Učinkovito odganja in uničuje bolhe, saj ustvari zaščitno plast po telesu vašega psa. Insekticidno razpršilo za pse deluje tudi, kadar je žival izpostavljena dežju ali po kopanju. Vsebuje permetrin. 

Uporaba: Pred nanosom mora biti dlaka čista in suha. Sredstvo enakomerno in temeljito nanesite na dlako psa v smeri proti rasti dlak na vseh delih telesa, da prodre do kože. Po nanosu sredstva ne izpirajte in ga pustite, da se posuši naravno ali ga posušite s fenom. Po potrebi uporabite glavnik oz. krtačo.

Ne uporabljajte za mačke! Uporaba ni priporočljiva za mladičke, mlajše od 3 mesece in pse. Če se na koži živali pojavijo simptomi draženja, sredstvo prenehajte uporabljati. Če simptomi ne izzvenijo, se posvetujte z veterinarjem.

Vsebuje: 1-metoksi-2-propanol; Permetrin (ISO).

Pozor: H226 Zelo lahko vnetljiv aerosol in hlapi . H317 Lahko povzroči alergijski odziv kože. H336 Lahko povzroči zaspanost ali omotico. H410 Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Odstraniti vsebino/posodo na mesta, ki so namenjena zbiranju nevarnih ali posebnih odpadkov.

P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P210 Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. P273 Preprečiti sproščanje v okolje. P333 + P313 Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.


Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane