info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Aktualne novice

BOGADENT: Celovit pristop k dentalni higieni psov in mačk
12.01.2021

Več kot 80% psov in več kot 70% mačk kaže znake parodontalnih obolenj. BogaDent je zasnoval tridimenzionalni celovit pristop k dentalni negi za pse in mačke: pripomočke za aktivno umivanje zob, funkcionalne zobne prigrizke ter encimske prehranske dodatke ter dodatke za pitno vodo. 
NOVO v naši ponudbi: BogaDent izdelki za dentalno higieno muc!
Vse več veterinarjev ter lastnikov psov in muc se zaveda izjemnega pomena preventivne dentalne nege. Zavedajo se, da so lahko posledice zobnih obolenj in obolenj dlesni skrajno neprijetne.

Slaba ustna higiena pri psih in mačkah lahko privede do različnih vnetij, slabega zadaha, bolečine, izpadanja zob, bakterijske obremenitve organizma, pogosto pa je potrebna tudi veterinarska obravnava v splošni anesteziji.
Zato je izjemnega pomena, da se nastale mehke zobne obloge odstranjujejo redno in sproti. Veliko lastnikov psov, predvsem pa muc, se znajde pred dilemo, na kakšen način to storiti.

BogaDent ponuja tridimenzionalni koncept dentalne nege psov in mačk:



Najboljša preventiva je seveda vsakodnevno mehansko čiščenje zob (ščetkanje). Ker pa se pri BogaDent-u zavedajo, da mnogo ljubljenčkov ni najbolj navdušenih nad zobno krtačko, so zanje zasnovali številne učinkovite alternative, kot so antibakterijski naprstniki za čiščenje zob, funkcionalni encimski prigrizki ter encimski dodatki za v hrano ali vodo. Le ti pomagajo raztapljati že nastale mehke zobne obloge in preprečujejo nalaganje novih.

Preverite našo celotno ponudbo BogaDentovih izdelkov tu: klik

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane