info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Aktualne novice

NOVO: Hladno stiskana hrana Kudo za mladiče malih pasem
15.09.2021

Odslej na voljo tudi hladno stiskana hrana Kudo za mladičke malih pasem psov. Kudo pasja hrana je proizvedena pri nizkih temperaturah (s hladnim stiskanjem) iz najboljšega mesa, zelenjave in zelišč. Je lahko prebavljiva in ne vsebuje umetnih barvil, arom ali krompirja. 
  • Hladno stiskani peleti
  • Puran in raca
  • Za pasje mladiče
  • Visok delež mesa
  • Nižja vsebnost žit (low grain)
  • Odlična prebavljivost
  • Poskrbi za zdravo kožo in dlako
  • Brez GSO, umetnih arom in barvil
  • Pakiranje: 3 kg
Več informacij: klik

NOVO: FORZA10 Monoproteinska dietna hrana s konjem
13.09.2021

Od zdaj na voljo tudi mokra in suha dietna hrana Forza10 Diet monoproteinska dietna hrana za pse, ki temeljita izključno na enem viru živalskih beljakovin - konju. Odličen izbor za hude alergike, ki so alergični na druge vire beljakovin, uporabljata se lahko tudi kot izločitvena dieta. 
Prikaži več

Nova barva Matis Pet City Style: Zelena Ovratnica, Oprsnica in povodec
09.09.2021

Prispele so Matis Pet City Style ovratnice, oprsnice in dvojni povodci v novi - zeleni barvi! Na voljo so v treh različnih velikostih.
Prikaži več

NOVO: Pesek za mačke OdourLock Calming Breeze
26.08.2021

Vrhunski posip za mačja stranišča OdourLock je odslej na voljo tudi v različici s prijetnim svežim vonjem. Zahvaljujoč napredni patentirani tehnologiji OdourLock pesek na edinstven način izničuje neprijetne vonjave urina in iztrebkov kar do 40 dni! Tvori ekstra trde grude in tako omogoča lažje čiščenje in manjšo porabo peska. Odlično se obnese v gospodinjstvih, kjer prebiva več mačk.
Prikaži več

PRILJUBLJENI PIPER SEDAJ TUDI V 800g KONZERVAH
19.07.2021

Piper mokra hrana za pse ponuja odlično razmerje med kvaliteto ceno in je postala prava prodajna uspešnica. Našo ponudbo Piper-ja smo se tako odločili razširiti tudi z 800-gramskimi konzervami Piper.
Prikaži več

Nove BWild Grain Free paštetke za mačke
22.06.2021

Nahranite naravni nagon vaše mačke z okusnimi BWild Grain Free paštetkami. Na voljo v 5 slastnih okusih. So brez žit in tako primerne tudi za bolj občutljive mačke. Vsebujejo veliko mesa in zelenjave, dodani pa so ji tudi vitamini, minerali, prebiotiki in super živila. Predstavljajo popolni obrok, saj mački zagotavljajo vsa nujno potrebna hranila, hkrati pa ne vsebujejo umetnih barvil in konzervansov.
Prikaži več

NOVO: Monge Natural Superpremium Monoprotein Sterilised Govedina
22.06.2021

Prispela je nova monoproteinska hrana z govedino in rižem, namenjena posebej odraslim steriliziranim mačkam. Odlikuje jo odlična prebavljivost, najnovejše prebiotične kulture, bogata vsebnost antioksidantov ter nižja vsebnost maščob. Mački zagotavlja vsa potrebna hranila za njeno zdravje in dobro počutje.
Prikaži več

NOVO: 100 % naravni suhomesnati prigrizki za pse!
27.05.2021

V našo ponudbo smo dodali 100 % naravne suhomesnate prigrizke za pse. Poleg klasičnih govejih uhljev, bikovk in požiralnikov, smo med bogat izbor uvrstili tudi alternativne prigrizke, ki so še posebej primerni za občutljive pse - kamelja ter kunčja ušesa, konjski požiralniki, sledove paličice in koščke posušene lososove kože. Preverite celotno ponudbo...
Prikaži več

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane