Aktualne novice

BOGADENT: Celovit pristop k dentalni higieni psov in mačk
12.01.2021

Več kot 80% psov in več kot 70% mačk kaže znake parodontalnih obolenj. BogaDent je zasnoval tridimenzionalni celovit pristop k dentalni negi za pse in mačke: pripomočke za aktivno umivanje zob, funkcionalne zobne prigrizke ter encimske prehranske dodatke ter dodatke za pitno vodo. 
NOVO v naši ponudbi: BogaDent izdelki za dentalno higieno muc!
Vse več veterinarjev ter lastnikov psov in muc se zaveda izjemnega pomena preventivne dentalne nege. Zavedajo se, da so lahko posledice zobnih obolenj in obolenj dlesni skrajno neprijetne.

Slaba ustna higiena pri psih in mačkah lahko privede do različnih vnetij, slabega zadaha, bolečine, izpadanja zob, bakterijske obremenitve organizma, pogosto pa je potrebna tudi veterinarska obravnava v splošni anesteziji.
Zato je izjemnega pomena, da se nastale mehke zobne obloge odstranjujejo redno in sproti. Veliko lastnikov psov, predvsem pa muc, se znajde pred dilemo, na kakšen način to storiti.

BogaDent ponuja tridimenzionalni koncept dentalne nege psov in mačk:Najboljša preventiva je seveda vsakodnevno mehansko čiščenje zob (ščetkanje). Ker pa se pri BogaDent-u zavedajo, da mnogo ljubljenčkov ni najbolj navdušenih nad zobno krtačko, so zanje zasnovali številne učinkovite alternative, kot so antibakterijski naprstniki za čiščenje zob, funkcionalni encimski prigrizki ter encimski dodatki za v hrano ali vodo. Le ti pomagajo raztapljati že nastale mehke zobne obloge in preprečujejo nalaganje novih.

Preverite našo celotno ponudbo BogaDentovih izdelkov tu: klik

Lepe praznike in srečno 2021!
28.12.2020

V podjetju Anima Pet vam želimo lepe praznike in veliko sreče, zdravja, poslovnega in osebnega uspeha v letu 2021. Iz srca se vam zahvaljujemo za vašo podporo in sodelovanje ter se veselimo uspešnega nadaljevanja naše skupne zgodbe v prihajajočem letu. 
Prikaži več

Nove Igrače za muce
18.12.2020

Prispele so nove zanimive igrače za muce iz Farm Company-a! Še posebno zanimive so naravne igračke iz stisnjene mačje mete, ki jo mačke obožujejo. Na voljo je tudi stojalo s kompletom mačjih igračk in igrače na palicah.
Prikaži več

Prišli so novi okusi Monge BWild Grain Free
16.12.2020

Od zdaj na voljo nove recepture brezžitne hrane za pse Monge BWild Grain Free. Preverite več.
Prikaži več

NOVO: Monge Monoproteinske konzervice za mačke
01.12.2020

Prišle so monoproteinske konzerve Monge Monoprotein Flakes za mačke! Vsebujejo en vir beljakovin, so brez žit, imajo dodane vitamine A, D3, E in tavrin. Predstavljajo popoln in uravnotežen obrok, tudi za občutljivejše mačje želodčke!
Prikaži več

NOVO: Razkužila
17.11.2020

Novo v naši ponudbi: na voljo imamo razkužila za roke in različne površine, ki  so dermatološko testirana in vsebujejo najmanj 70 % alkohola.
Prikaži več

Akvaristika: ponovno na voljo več barv peska za akvarij
13.11.2020

Na zalogi ponovno modri, rdeči in rumeni pesek za akvarij. Ste že preverili našo ponudbo za ljubitelje akvaristike?
Prikaži več

Organski prehranski dodatki Pokusa
25.08.2020

Pokusa je vodilno podjetje na področju prehranskih dodatkov za pse in muce na poljskem tržišču. Njihovi produkti so 100% organski, za njihovo pripravo pa uporabljajo sestavine najvišje kakovosti, kakršne se uporabljajo v humani prehrambeni industriji. 
Prikaži več

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane