info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Grizzly Pet Products

Grizzly lososovo olje je kvalitetno naravno olje divjega aljaškega lososa. Izdelek zagotavlja optimalno količino zdravih esencialnih maščobnih kislin Omega-3 ter Omega-6 maščobnih kislin. Primeren je za vse starosti in pasme psov ter mačk. Zaradi svoje uravnotežene mešanice dragocenih maščobnih kislin blagodejno vpliva na občutljivo prebavo živali.

Lososovo olje bogat vir Omega-3 maščobnih kislin, ki:
podpirajo delovanje imunskega sistema, 
podpirajo delovanja srca,
podpirajo delovanje živčevje
skrbijo za zdravo kožo
skrbijo za sijočo dlako. 

Poleg tega je lososovo olje koristno tudi ker:
lahko omili bolečine v sklepih in zagotavlja boljšo gibljivost le-teh, 
pomaga pri razpokanih blazinicah,
zagotavlja zdrav vir energije,
izboljša okus in ješčnost hrane.

Razmerje med Omega-3 in Omega-6 maščobnimi kislinami v Grizzly lososovem olju je višje od 9:1, za razliko od olj gojenega lososa, kjer je razmerje nižje od 3:1. Razlog tiči v tem, da prehrana gojenega lososa vključuje tudi do 15% rastlinskega olja, kar znatno zniža vsebnost Omega-3 maščobnih kislih v nastalem lososovem olju. 
 
Ker je Grizzly lososovo olje pridobljeno samo iz divjih prostoživečih lososov, se lahko vsebnost vitaminov v izdelkih nekoliko razlikuje glede na to, kakšna je bila prehrana lososov pred ulovom. Na splošno Grizzly lososovo olje vsebuje: 
Vitamin A: približno 250 IU na gram olja in
Vitamin D: približno 100 IU na gram olja. 

Grizzly lososovo olje je pridobljeno kot soproizvod produkcije kakovostnih ribjih izdelkov za ljudi. Noben losos torej ni ujet zgolj za pridobivanje olja, zato velja postopek pridobivanja Grizzly olja za trajnostno naravnanega. 

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane