info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Panagenics ILLUMINATION šampon

Šifra: PAN09


Šampon za globinsko čiščenje dlake
  • Čistilni šampon
  • Globinsko čiščenje dlake
  • Edinstvena mešanica aktivnih sestavin
  • Za občasno uporabo
  • Primeren za vse pasme
  • Pakiranje: 480 ml

Pošlji povpraševanje


Navodila za uporabo Panagenics ™ ILLUMINATION čistilnega šampona

KORAKI:

1. Temeljito navlažite celoten kožuh živali.

2. Nanesite veliko količino šampona Panagenics ™ IILUMINATION, začenši pri repu in nato nadaljujte naprej proti glavi. Na splošno velja, da največ 1,2dl zadošča za žival s telesno težo do 23 kg. Pri živalih nad 23 kg lahko uporabite največ 2,4dl šampona. Šampon temeljito vtrite in vmasirajte po celotnem kožuhu živali, še posebej na predelu zadnjice, stegen in prednjih tac. Bodite pozorni, da šampon ne pride v stik z očmi, gobci, smrčkom ali ušesi živali.

3. Takoj temeljito izperite kožuh živali (čakanje ni potrebno). Izpirajte dokler šampon ni popolnoma izpran.

4. Kožuh temeljito posušite s poljubno metodo (fen, sušilec, brisača, na zraku,...). 24 ur po kopanju ne nanašajte ničesar drugega na dlako.

5. Po preteku 24-ih ur od kopanja z Illumination šamponom, nanesite Panagenics Conditioner na dlako. Pred 5. korakom se prepričajte, da je kožuh živali popolnoma suh vse do kože.
Vmasirajte balzam po celotni površini vse do kože, pri čemer si pomagajte z razčesavanjem, ki bo omogočilo še enakomernejši nanos balzama.

Dosežen rezultat je, da bodo vsi ostanki prej nanešenih produktov za kožuh/dlako (šamponi itd.), mineralne usedline (dež ali običajna voda, vodni  kamen,...), nenaravna olja, blato in druge umazanije in različni madeži (urin in slina), odstranjeni. Dlaka je po uporabi Illumination šampona temeljito očiščena in sveža.

Zelo je pomembno, da po uporabi šampona Panagenics ™ IILUMINATION uporabite tudi Panagenics ™ balzam.

Ko je dlaka popolnoma suha, se lasni mešički dvignejo in so pripravljeni vsrkati balzam, ki nahrani folikle dlake/kožuha. V primeru, da dlaka ni popolnoma suha, folikli ležijo ravno in balzam ne more vstopiti v folikle dlake.

Ste že kdaj uporabili katerikoli izdelek Panagenics ™?

NE: Preden začnete uporabljati izdelke Panagenics ™ (korak 1 – balzam, korak 2 – šampon in korak 3 – hidratacijski sprej) uporabite šampon Panagenics ™ IILUMINATION. Če želite priti do željenega učinka, sledite zgornjim korakom. Za vzdrževanje optimalnih rezultatov stanja dlake živali, ponavljajte postopek z Illumination šamponom vsake 4 do 6 tednov.

DA: Sledite zgornjim korakom. Za vzdrževanje optimalnih rezultatov stanja dlake živali, ponavljajte postopek vsakih 4 do 6 tednov.

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane