info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Taste of The Wild Prey


Taste of the Wild Prey – Hrana z omejenim številom sestavinCelovita prehrana, ki temelji na prvinski prehrani psov in mačk. 


4 KLJUČNE SESTAVINE

Sestava Preya je preprosta in transparentna, hkrati pa zagotavlja celosten in kakovosten obrok. Vsebuje 4 glavne sestavine, zaradi česar je hrana zelo dobro prebavljiva in primerna tudi za občutljive mačke. Vsaka sestavina je premišljeno izbrana in vključena v recepturo s specifičnim razlogom. 

  • Brez gensko spremenjenih organizmov
  • Več kot 175 milijonov probiotikov/kg
  • Brez žit, umetnih barvil, arom in konzervansov

Prey ponuja preprost koncept: enostavno je boljše. Zakaj? Ker občutljivim mačkam in tistim, ki so nagnjene k alergijam, mnogo bolj odgovarja preprosta hrana, z enim kvalitetnim virom beljakovin ter z manj ogljikovimi hidrati. Poleg tega Prey vključuje izključno beljakovine živalskega izvora iz svežega mesa oziroma rib in ne iz mesnih ali ribjih stranskih proizvodov.
Meso je kuhano le enkrat – manj toplotne obdelave pomeni več hranil.

Taste of the Wild Prey
Prednost je v probiotikih!

Zakaj so probiotiki pomembni?

Probiotiki so koristne bakterije, ki pomagajo vzdrževati primerno črevesno floro in s tem ključno pripomorejo k zdravemu imunskemu sistemu. Enako kakor pri ljudeh tudi pri psih in mačkah probiotiki pomagajo pri razgradnji hrane in učinkoviti absorbciji hranil. Kar 70% živalskega imunskega sistema predstavlja zdrav prebavni trakt, zato ne čudi, da zdrava prebavila ključno pripomorejo k splošnemu zdravju in vitalnosti vašega ljubljenčka. V vseh Taste of the Wild recepturah za pse so dodani K9 Strain® probiotiki, v recepturah za mačke pa Viables® probiotiki. Obe probiotični kulturi sta razviti in prilagojeni posebno za pse oziroma mačke.

K9 Strain® in Viables® Probiotiki 

Probiotiki v Preyu so specifično prilagojeni psom oziroma mačkam. Pridobljeni so iz sevov bakterij, ki izvirajo iz prebavnega trakta psa oziroma mačke.

Zajamčena živost probiotikov

Da lahko koristijo telesu, morajo biti probiotične kulture žive - biti sposobne opravljati svoje delo in se množiti. K9 Strain® in Viables® probiotiki so hrani dodani šele po toplotni obdelavi, saj obdelava na visoki temperaturi uniči te koristne bakterije. Vsak kilogram hrane Taste of the Wild vsebuje 175 milijonov živih, aktivnih probiotičnih kultur, ki ohranjajo zdrav prebavni trakt in odporen imunski sistem.

Strogi higienski standardi

Probiotiki K9 Strain® in Viables® so obdelani pod strogimi standardi kakovosti in varnosti, zato ne vsebujejo škodljivih patogenov in drugih kontaminiranih nečistoč.Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane