info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Hrana za mačke

Mokra hrana

Visoko kvalitetna uravnotežena mokra hrana, z več kot 90% deležem mesa, kar pripomore k odličnemu okusu in visoki prebavljivosti. Narejena iz naravnih sestavin, brez umetnih arom in barvil.
Prikaži več
Monge Vetsolution so sodobne veterinarske diete vodilnega italijanskega proizvajalca Monge. Gre za edino znamko veterinarskih diet, ki celostno obravnava vaše ljubljenčke. Vse Vetsolution diete so brez žitaric in brez gensko spremenjenih organizmov.
Prikaži več
Linija Monge Natural Superpremium zagotavlja popolno in uravnoteženo hrano, prilagojeno starosti, življenjskemu stilu in specifičnim potrebam vaše mačke. Okusna receptura kvalitetnih sestavin za optimalen obrok.
Prikaži več
Nahranite naravni instinkt vaše mačke z okusnim vrečkami BWild. Ne vsebujejo žitaric, zato so idealne tudi za bolj občutljive muce.
Prikaži več
Monge Grill so okusni v pečici pečeni koščki mesa v lastni omaki. Brezžitna receptura, brez barvil, konzervansov in gensko spremenjenih organizmov. Živalim prijazni izdelki.
Prikaži več
Linija LeChat Excellence zagotavlja vaši mački popolno in uravnoteženo prehrano. Vsebuje naravne sestavine za dobro počutje in zdravje vaše mačke. Brez umetnih barvil in konzervansov.
Prikaži več
Gemon High Premium Quality je nova linija hrane za mačke, izdelana iz vrhunskih sestavin, ki zagotavljajo optimalno dnevno prehrano vaše mačke. Hrana bogata s svežim mesom, vitamini in minerali.
Prikaži več
Oasy serija okusne mačje hrane ponuja različne linije izdelkov, ki vsebujejo visoko kakovostne sestavine, ki zadovoljujejo prehranske potrebe mačk z edinstvenim okusom.
Prikaži več
Edinstvena superhrana za mačke, obogatena s spirulino, zelenoustno školjko in lanenim semenom, ki krepijo celotni organizem. Je bogata z lahko prebavljivim mesom in predstavlja okusen, visoko kvaliteten in popoln obrok za vašo mačko.
Prikaži več
LeChat Natural je linija dopolnilne mokre hrane za mačke, ustvarjena iz visoko kvalitetnih sestavin. Odlikujeta jo bogat delež beljakovin in bogata vsebnost Omega 3 maščobnih kislin za zdravo kožo in sijočo dlako.
Prikaži več
Prikaži več
Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane