AATU


Psi in volkovi so po naravi mesojedci, kar pomeni, da večino energije dobijo iz mesnih beljakovin. Leta proučevanja pasjih prehranjevalnih navad so pripeljala do ugotovitve, da so psi izjemno prilagodljive živali, ki lahko prebavljajo tudi ogljikove hidrate in škrob. Četudi to drži, hrana AATU sledi načelu 80/20, ki zagovarja prehrano, ki je v 80% sestavljena iz enega vira mesa in v 20% iz zelišč, sadja in zelenjave.V Pet Food UK verjamejo v dobro ravnotežje in popolnoma razumejo, da ni nobene hrane, ki bi delovala za vse pse. To je glavni razlog za oblikovanje AATU, prilagojene in edinstvene prehrane 80/20, ki lahko koristi psom, ki jim ustreza pretežno mesna prehrana, obogatena s sadjem, zelišči in drugimi rastlinami.

AATU je prva dieta z enkratnim vnosom beljakovin 80/20, KI je narejena iz sveže pripravljenega mesa brez konzervansov. AATU je tako visoko koncentriran - uporabijo 2,5 kg sestavin za izdelavo 1 kg končnega izdelka (Za izdelavo vrečke velikosti 10 kg morajo torej uporabiti 25 kg surovih sestavin!).

AATU je brez žit, belega krompirja in glutena (sestavine, ki povzročajo alergijske reakcije) in je prehrana z nizkim glikemičnim nivojem. AATU je ročno izdelan v majhnih serijskih receptih, naravno izdelanih brez umetnih barvil, konzervansov in arom ter brez gensko spremenjenih sestavin.

V Pet Food UK so zelo ponosni na vse njihove izdelke in vam zdaj ponujajo čudovito priložnost, da svojim hišnim ljubljenčkom zagotovite naravno, edinstveno in evolucijsko primerno hrano. Z vsem srcem verjamejo, da bo AATU po letih raziskovanja, opazovanja, uporabe naprednih tehnologij in poslušanja tisočih lastnikov psov, eden najboljših izdelkov, kar jih je vaš pes kdaj poskusil.

VEČ IZDELKOV KMALU!


Iz naše ponudbe

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane