Forza10 Nutraceutic Legend

LINIJA HRANE FORZA10 NUTRACEUTIC LEGEND:

Legendarna zgodba se prične pred 40 leti, ko doktor Sergio Canello prične svojo raziskavo in končno dokaže, da so negativne reakcije naših živali na hrano v glavnem posledica onesnaženosti, ki je pogosto prisotna posledično tudi v sestavinah  hrane za male živali.

LEGEND MAINTAINANCE EVOLUTION je funkcionalna hrana brez zrn, ki uporablja čiste sestavine, pridobljene iz biološko neokrnjenih virov, in jih združuje z dokazano učinkovitostjo naravnih ekstraktov.

Zdravje vašega psa je odvisno od vas! Najpomembnejša izbira za vašega psa je hrana, s katero mu postrežete. Zdrava in funkcionalna prehrana omogoča, da se vaš pes počuti dobro na znotraj in tudi na zunaj, medtem ko hranite duha, telo in dušo.

LEGEND MAINTAINANCE EVOLUTION je posebna hrana  brez zrn za odrasle pse, ter je popolna in uravnotežena. Razvil jo je oddelek za raziskave in razvoj SANYpet's.

Prvi korak za legendarno hrano je izredna formula:
 • Brez oksitetracikline *
 • beljakovine, ki ne izvirajo iz intenzivno gojenih živali
 • Brez ogljikovih hidratov
 • Brez zrn, brez glutena in brez GSO.
 • Uporaba celih inčunov (pelagičnih krmnih rib, ki obidejo tveganje kontaminacije težkih kovin), divje ulovljenih v Tihem oceanu in obdelanih kot celote
 • islandsko jagnje in piščanec kot beljakovinska vira odlične kakovosti, visoke biološke vrednosti in izjemne prebavljivosti. Oboji živijo na pašnikihter izvirajo iz neinteznih kmetij.
 • Losos in polenovka iz islandskih bistrih in nedotaknjenih voda
 • Naravno antioksidativno delovanje zeliščnih ekstraktov
 • Optimalno 1: 2 Omega3: Omega6 razmerje, s protivnetnim delovanjem
 • Dieta z omejenim številom sestavin, vendar z visoko hranilno vrednostjo, razvita, da bi zmanjšali vse neželene učinke in povečali absorpcijo hranil
 • strogi in sistematični postopki nadzora kakovosti (več kot 5000 kontrol na leto)
 • Idealen za ohranjanje zdravstvenega stanja, doseženega z živilskimi linijami Active Line in Diet Line.

* Znanstvene študije, objavljene v mednarodnih revijah, kot so "Perutninska znanost" (citotoksični učinki ostankov oksitetraciklinov v kosti piščancev pitovnih piščancev po terapevtskem peroralnem dajanju vodne formulacije) in "Journal of Biochemical and Molecular Toxicology" (Toksikološke posledice in vnetni odziv pri človeški limfociti, okuženi z oksitetraciklinom).

Ta brezzrnata dietna hrana s celimi inčuni je oddelek za raziskave in razvoj SANYpet's razvil iz najsodobnejših prehrambenih znanj in jih združil z vsemi osnovnimi elementi prehrane prednikov divjih psov.

Tako se je rodil LEGEND Maintenance Evolution, ki je edinstven način prehranjevanja z virom beljakovin z visoko biološko vrednostjo, bogat z Omega-3, z dodatkom koristnih rastlinskih izvlečkov in narejenih s samo sestavinami najvišje kakovosti in brez vseh najpogostejših onesnaževalcev.

LEGEND Vzdrževanje Evolution Grain Free je odličen vsakodnevni obrok, ki zagotavlja, da je vaš pes zdrav in vesel.

Iz naše ponudbe

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane