info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Forza10 Nutraceutic Legend

LINIJA HRANE FORZA10 NUTRACEUTIC LEGEND

Legendarna zgodba se prične pred 40 leti, ko je doktor Sergio Canello pričel svojo raziskavo in končno dokazal, da so negativne reakcije naših živali na hrano v glavnem posledica onesnaženosti okolja, posledično pa so onesnažene tudi sestavine v hrani za male živali.

LEGEND MAINTAINANCE EVOLUTION je funkcionalna hrana brez žit, ki uporablja čiste sestavine, pridobljene iz biološko neokrnjenih virov, in jih združuje z dokazano učinkovitostjo naravnih izvlečkov.

Zdravje vašega psa je odvisno od vas! Najpomembnejša izbira za vašega psa je hrana, s katero mu postrežete. Zdrava in funkcionalna prehrana omogoča, da se vaš pes počuti dobro na znotraj in tudi na zunaj.

LEGEND MAINTAINANCE EVOLUTION je posebna hrana  brez žit za odrasle pse, ter je popolna in uravnotežena. Razvil jo je oddelek za raziskave in razvoj SANYpet's.

Prvi korak za legendarno hrano je izredna formula:
 • Brez oksitetraciklina *
 • Beljakovine, ki ne izvirajo iz intenzivno gojenih živali
 • Brez žit, brez glutena in brez GSO
 • Uporaba celih inčunov (pelagičnih krmnih rib, ki obidejo tveganje kontaminacije težkih kovin), divje ulovljenih v Tihem oceanu
 • Islandsko jagnje in piščanec kot beljakovinska vira odlične kakovosti, visoke biološke vrednosti in izjemne prebavljivosti. Tako jagnje kakor piščanec izvirata iz proste reje ter iz neinteznih kmetij
 • Losos in polenovka iz islandskih bistrih in nedotaknjenih voda
 • Naravno antioksidativno delovanje zeliščnih izvlečkov
 • Optimalno razmerje  Omega 3: Omega 6, s protivnetnim delovanjem
 • Prehrana z omejenim številom sestavin, vendar z visoko hranilno vrednostjo, razvita, da bi zmanjšali vse neželene učinke in povečali absorpcijo hranil
 • Strogi in sistematični postopki nadzora kakovosti (več kot 5000 kontrol na leto)
 • Idealna za ohranjanje zdravstvenega stanja, doseženega z linijami Active Line in Diet Line.
* Znanstvene študije, objavljene v mednarodnih revijah, kot so "Perutninska znanost" (citotoksični učinki ostankov oksitetraciklinov v kosti piščancev pitovnih piščancev po terapevtskem peroralnem dajanju vodne formulacije) in "Journal of Biochemical and Molecular Toxicology" (Toksikološke posledice in vnetni odziv pri človeški limfociti, okuženi z oksitetraciklinom).

Ta brezžitna hrana s celimi inčuni je oddelek za raziskave in razvoj SANYpet's razvil s pomočjo najsodobnejših znanj s področja prehrane in jih združil z vsemi osnovnimi elementi prehrane prednikov divjih psov.
Tako se je rodil LEGEND Maintenance Evolution, ki je edinstven način prehranjevanja z virom beljakovin z visoko biološko vrednostjo, bogat z Omega-3, z dodatkom koristnih rastlinskih izvlečkov, narejen izključno iz sestavin najvišje kakovosti in brez vseh najpogostejših onesnaževalcev.

LEGEND Maintenance Evolution Grain Free je odličen vsakodnevni obrok, ki zagotavlja, da bo vaš pes zdrav in vesel.

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane