info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Hrana za pse

Mokra hrana

Blagovna znamka Taste of the Wild psom ponuja prehrano, kot jo narekuje njihov genski zapis. Omogoča vam, da vašemu ljubljenčku ponudite naravno in uravnoteženo mokro hrano.
Prikaži več
Barking Heads je visoko kvalitetna uravnotežena mokra hrana, ki jo obožujejo tudi najbolj izbirčni psi. Vsebuje več kot 80% mesa in izbrane vire ogljikovih hidratov. Na voljo v najrazličnejših okusih in recepturah, prilagojenih starosti psa.
Prikaži več
Monge Vetsolution so sodobne veterinarske diete vodilnega italijanskega proizvajalca Monge. Gre za edino znamko veterinarskih diet, ki celostno obravnava vaše ljubljenčke. Vse Vetsolution diete so brez žitaric in brez gensko spremenjenih organizmov.
Prikaži več
Popolna in uravnotežena mokra hrana, prilagojena velikosti vašega psa, upoštevajoč njegovo starost in stopnjo aktivnosti. Vsebuje visoko kvalitetne izbrane sestavine, s poudarkom na višji vsebnosti mesa in manjši vsebnosti žitaric. Brez glutena in barvil.
Prikaži več
Monge BWild je ustvaril okusne koščke svežega mesa v naravni omaki. Z dodano spirulino, hondroitinom, glukozaminom in probiotiki. Ne vsebuje žitaric, zato je idealna tudi za bolj občutljive ljubljenčke.
Prikaži več
Hranljiv recept z izbranimi svežimi sestavinami, ki vzdržuje dobro počutje in odlično formo vašega štirinožnega prijatelja. Formula z nizko vsebnostjo sladkorja. Ne vsebuje barvil, konzervansov in hidrogenirane maščobe.
Prikaži več
Odličnost zagotavljajo naravne sestavine brez barvil ali umetnih konzervansov ter visoka vsebnost svežega mesa in sadja. Vsaka izmed pripravljenih receptur predstavlja za psa pravi užitek.
Prikaži več
Monge Grill sestavljajo recepti brez zrn, pripravljeni s svežim mesom pečenem na žaru do popolnosti. Z Monge Grill bo imel vaš pes sijočo in svetlejšo dlako.
Prikaži več
Popolna, zdrava in uravnotežena prehrana z naravnimi sestavinami, ki zagotavlja dobro počutje vašega štirinožnega prijatelja. Edinstveni recepti z izbranimi sestavinami, vrhunske kakovosti.
Prikaži več
Gemon High Premium Quality je nova linija hrane za pse, izdelana iz vrhunskih sestavin, ki zagotavljajo optimalno dnevno prehrano za vašega psa. Hrana bogata z beljakovinami, vitamini in minerali.
Prikaži več
Forza10 Solo Diet linija temelji le na enem viru beljakovin, integriranim z inovativnimi mikrokapsulami. Preprečuje intoleranco do različnih vrst hranil. Je odlična prehrana za izločanje, posebno v primeru preobčutljivosti na določene proteine.
Prikaži več
Prva mokra superhrana za pse v Sloveniji! Tako kakor na človeški organizem, imajo superživila številne pozitivne učinke tudi na pasjega. Superhrana je zdaj na voljo tudi vašim pasjih prijateljem!
Prikaži več
Pester izbor mokre hrane za pse, najrazličnejših okusov. Odlično razmerje med ceno in kvaliteto.
Prikaži več
Oasy je ustvaril popolno monoproteinsko mokro hrano za pse, ki vsebuje izključno eno vrsto živalskih beljakovin. Še posebno je primerna za občutljive pse in alergike, saj je lahko prebavljiva, lahko pa se uporablja tudi kot izločevalna dieta.
Prikaži več
Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane