info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Taste of the Wild

Taste of the Wild

Psi so naši zvesti sopotniki že tisočletja. Z udomačitvijo volkov smo si ustvarili sopotnike, ki ustrezajo našim potrebam. Kljub udomačitvi pa so naši pasji prijatelji obdržali DNK, ki je v določeni meri še vedno podoben genetskemu zapisu volkov. Le-ta psom med drugim narekuje, da mora njihova prehrana še vedno vsebovati dovolj velik delež beljakovin živalskega izvora.

Blagovna znamka hrane za pse Taste of the Wild domačim živalim ponuja prehrano, kot jim jo narekuje njihov genski zapis. Omogoča vam, da svojim ljubljenčkom ponudite naravno in uravnoteženo prehrano, kakršno bi našli v divjini.

Taste of the Wild je ameriška hrana ultra premium ranga, kar je garancija najvišje kakovosti. GRAIN FREE oz. sestava brez žit je bistvena prednost, ki je odgovor na specifične presnovne zahteve mesojedih živali. Formule vsebujejo sadje in zelenjavo, naravne antioksidante, optimalno razmerje Omega maščobnih kislin in NE vsebujejo koruze, soje ali stranskih proizvodov.

Zakaj izbrati Taste of the Wild?
  • Hrana izpolnjuje priporočene hranilne profile AAFCO (Ameriško združenje za nadzor živalske hrane).
  • Hrana vsebuje visok delež mesa.
  • Posebne napredne probiotične in prebiotične kulture.
  • Naravni antioksidanti v svežem sadju in zelenjavi imajo visoko vsebnost cinka, vitamina E in selena.
  • Primerna je tudi za bolj občutljive pse
  • Hrana vsebuje le izbrane sestavine, ki vsebujejo lahko prebavljive beljakovine in dragocene maščobne kisline.
  • Prečiščena voda: voda, uporabljena za proizvodnjo hrane Taste of the Wild je prečiščena s procesom reverzne osmoze, ki ga uporabljajo tudi v proizvodnji ustekleničene vode. Pri reverzni osmozi se voda prečisti skozi serijo finih filtrov, ki iz nje odstranijo mikroorganizme, organske in neorganske kemikalije. Rezultat je prečiščena voda, ki se v obliki pare uporablja v proizvodnji hrane Taste of the Wild.

Vsi izdelki Taste of The Wild so sestavljeni tako, da zadostujejo specifičnim potrebam vašega psa. Zato uporabljajo sestavine, ki ugodno vplivajo na zdravje vašega ljubljenčka. Naj naštejemo samo nekaj najpomembnejših, ki jih uporabljajo v hrani:

- Sveže meso
- Sveže sadje in zelenjava, ki zagotavljata zadosten vnos antioksidantov, cinka, vitamina E in selena.
- Borovnice in maline: vsebujejo veliko antioksidantov, ki varujejo telo vaše živali pred prostimi radikali
- Minerali: za boljšo absorpcijo v prebavnem traktu.
- DHA kislina: pridobljena iz lososovega olja. DHA je omega 3 maščobna kislina, ki pomaga pri razvoju možganov.Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane