info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Dolina Noteci Superfood Raca&prepelica

Šifra: DOL602DOL596


Superhrana za odrasle pse vseh pasem z raco, prepelico, banana, bučo in špinačo.
  • Prva mokra superhrana za pse v Sloveniji
  • 80% mesa
  • Superživila: buča, špinača, morske alge, laneno seme
  • Alternativni viri beljakovin - primerno za alergike
  • Vitamini in minerali
  • Pakiranje: 400g, 800g

Pošlji povpraševanje


Superhrana
oziroma superživila so živila, ki imajo izjemno bogato hranilno vrednost. Od drugih živil se razlikujejo po tem, da so bogatejša z antioksidanti, vitamini, minerali, beljakovinami in esencialnimi maščobnimi kislinami. Vsebujejo tudi tako imenovane fitokemikalije (karotenoide, flavonoide in druge). Znana so po svojih blagodejnih učinkih na organizem. Krepijo imunski sistem in pripomorejo k boljšemu splošnemu zdravju in počutju.  Nekatera superživila so znana tudi po svojem protirakavem in protivnetnem delovanju.

Tako kakor na človeški organizem, ima superhrana številne pozitivne učinke tudi na pasjega. Dobro znani blagodejni učinki so zdaj na voljo tudi vašim pasjih prijateljem v Dolina Noteci Superhrani!

Kaj vsebuje Dolina Noteci Superfood Raca&Prepelica:

  • RACA:  velja za žlahtno vrsto perutnine, saj race niso primerne za tipično industrijsko rejo.  Račje meso v izdelkih Doline Noteci prihaja izključno iz proste reje z manjših lokalnih kmetij. Odličen vir esencialnih maščobnih kislin, železa, selena, cinka in vitaminov B. 
  • PREPELICA: izvrstno meso, ki se pogosto priporoča tudi pri rekonvalescenci. Bogato je z beljakovinami, vsebuje pa malo maščob in je brez holesterola. Zelo lahko prebavljivo. Organizmu zagotavlja kalij in baker, ki podpirata delovanje živčnega sistema, ter fosfor in cink.
  • SUPERŽIVILA: buča, špinača, morske alge, laneno seme
  • SADJE: banana, hruška

Sestava: raca 70% (meso 20%, jetra, srčki, požiralniki), juha, prepelica 10% (cela), banana 2%, buča 2%, minerali, špinača 0.5%, hruška 0.5%, pivski kvas v prahu 0.3% (vir prebiotikov: manano-oligosaharidi in β-glukanov), laneno seme 0.1%, seme plantago, Mojave yucca, morske alge, novozelandska zelenoustna školjka 0.02%, glukozamin, hondroitin sulfat.

Analitska sestava: surove beljakovine – 11%, surove maščobe – 7.5%, surovi pepel 2%, surova vlakna – 0.8%, vlaga – 76%, kalcij 0.3%, fosfor 0.25%.
Dodatki: prehranski dodatki/kg: vitamin D3 – 450 IU, vitamin E – 40mg, cink (cinkov oksid, hidratirani aminokislinski kelat) – 49.5 mg, baker (bakrov sulfat pentahidrat) – 0.4mg, jod (brezvodni granulirani kalcijev jodat) – 0.3mg, organski selen, tvorjen s sevom Saccharomyces cervisiae CNCM I-3060 – 0.01 mg.

Navodila za uporabo: Dnevni obrok se lahko prilagodi glede na velikost, aktivnost in življenjski slog živali. Priporočeno dnevno količino, navedeno v tabeli, lahko razdelimo med dva obroka. Poskrbite, da bo vedno na voljo sveža in čista voda. Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 3 dneh. 
Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane