info@animapet.si tel: 00386 (1) 5009 672   |   fax: 00386 (1) 5009 673

Dolina Noteci Superfood Srna&Govedina

Šifra: DOL589DOL572


Super hrana za odrasle pse vseh pasem s srno, govedino, borovnicami, brusnicami in banano.
  • Prva mokra superhrana za pse v Sloveniji
  • 80% mesa
  • Superživila: borovnice, brusnice, morske alge, laneno seme
  • Alternativni viri beljakovin - primerno za alergike
  • Vitamini in minerali
  • Pakiranje: 400g, 800g

Pošlji povpraševanje


Superhrana oziroma superživila so živila, ki imajo izjemno bogato hranilno vrednost. Od drugih živil se razlikujejo po tem, da so bogatejša z antioksidanti, vitamini, minerali, beljakovinami in esencialnimi maščobnimi kislinami. Vsebujejo tudi tako imenovane fitokemikalije (karotenoide, flavonoide in druge). Znana so po svojih blagodejnih učinkih na organizem. Krepijo imunski sistem in pripomorejo k boljšemu splošnemu zdravju in počutju.  Nekatera superživila so znana tudi po svojem protirakavem in protivnetnem delovanju.

Tako kakor na človeški organizem, ima superhrana številne pozitivne učinke tudi na pasjega. Dobro znani blagodejni učinki so zdaj na voljo tudi vašim pasjih prijateljem v Dolina Noteci Superhrani!

Kaj vsebuje Dolina Noteci Superfood srna&govedina:
  • SRNA: pusto rdeče meso z nizko kalorično vrednostjo. Izjemno ugodno razmerje beljakovin in maščob. Bogat vir železa in esencialnih maščobnih kislin. Ker se srna prehranjuje izključno z naravno hrano, njihovo meso ne vsebuje nobenih antibiotikov ali hormonov in drugih nečistoč. To vrsto mesa odlično prenašajo tudi alergiki. 
  • GOVEDINA:  rdeče meso z nizko vsebnostjo maščob, od tega je polovica maščob zdravih, nenasičenih. Kreatin – pospeši regeneracijo in metabolizem. L-karnitin – ki podpira delovanje mišic. Alanin- aminokislina, ki ščiti mišice pred mikropoškodbami. Bogat vir železa, fosforja, cinka, selena, vitamina A, B in E.
  • SUPERŽIVILA: borovnice, brusnice, morske alge, laneno seme
  • SADJE: banana, jabolko

Sestava: srna 40%, govedina 40% (pljuča, jetra, srce, meso 4%, želodec), juha, borovnice 2%, brusnice 1.5%, minerali, banana 1%, jabolko 0.5%, pivski kvas v prahu 0.3% (vir prebiotikov: manano-oligosaharidi in β-glukanov), laneno seme 0.1%, seme plantago, Mojave yucca, morske alge, novozelandska zelenoustna školjka 0.02%, glukozamin, hondroitin sulfat.

Analitska sestava: surove beljakovine – 11%, surove maščobe – 9%, surovi pepel 2%, surova vlakna – 0.8%, vlaga – 76%, kalcij 0.3%, fosfor 0.25%.
Dodatki: prehranski dodatki/kg: vitamin D3 – 450 IU, vitamin E – 40 mg, cink (cinkov oksid, hidratirani aminokislinski kelat) – 49.5 mg, baker (bakrov sulfat pentahidrat) – 0.4mg, jod (brezvodni granulirani kalcijev jodat) – 0.3mg, organski selen, tvorjen s sevom Saccharomyces cervisiae CNCM I-3060 – 0.01 mg.

Navodila za uporabo: Dnevni obrok se lahko prilagodi glede na velikost, aktivnost in življenjski slog živali. Priporočeno dnevno količino, navedeno v tabeli, lahko razdelimo med dva obroka. Poskrbite, da bo vedno na voljo sveža in čista voda. Shranjujte na hladnem in suhem mestu. Po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 3 dneh. 

Spletna stran uporablja piškotke. Stopnjo zasebnosti lahko po želji spremenite. - podrobnosti
© 2020 Anima Pet d.o.o., Vse pravice pridržane